Tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Snekker- og tømrertjenester

Har du behov for hjelp innenfor snekkerarbeid? Vi hjelper deg enten det gjelder nybygg, påbygg, garasje, oppussing, generelle snekkertjenester og tømrertjenester. Gjerne ta kontakt med oss for en samtale om hva vi kan hjelpe deg med!

Rehabilitering og restaurering

Tenker du på å pusse opp, sette istand eller rett og slett oppgradere? Å pusse opp kan ofte skape en frisk og ny glød på eiendommen sin. Vi utfører oppgaver innenfor rehabilitering og restaurering! Vi hjelper deg å realisere ditt prosjekt uansett hva du ønsker!

Hage

Ønsker du å oppgradere hagen din? Hagen sitt utseende kan påvirke boligen med en stor faktor. Vi kan sette opp gjerder, platåer, og verandaer for deg og ditt husprosjekt. Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale om hva vi kan hjelpe deg med å utføre!

Tilbygg

Ønsker du et nytt tilbygg? Vi hjelper deg med å oppnå drømmen din! Enten om du ønsker deg en ny vinterhage, garasje eller noe annet står vi klare til å hjelpe! Uansett hva du ønsker tilpasser vi oss etter dine tanker og behov for å skape best mulig produkt!

Nybygg

Om du ønsker et nytt bygg er husprosjektet i trygge hender hos oss. Med vår lange og brede erfaring, samt dedikerte ansatte sørge for et godt resultat til konkurransedyktig pris. Vi tilpasser oss etter dine ønsker og behov angående boligen vi skal bygge!

Påbygg

Uansett hva du ønsker utført innenfor påbygg står vi klare til å håndtere det. Påbygg kan være med på å øke verdien og sjarmen ved boligen. Vi tilpasser materialer og utførelse av jobben etter hva du ønsker og tenker! Gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Garasje

En garasje tilfører eiendommen din en ny dimensjon. Vi er eksperter på garasjer og bygger din etter alle de spesifikasjoner du måtte ha. Våre dedikerte ansatte hjelper deg fra start til mål. Ta kontakt med oss for å markere starten på veien til din nye garasje!

Tak

Om du skal ha nytt tak på huset ditt skal du snakke med oss! Vi har lang og bred erfaring, med ansatte som sørger for å oppfylle akkurat dine ønsker. Vi er tilpasningsdyktige etter dine behov og hjelper deg alt vi kan for å få til akkurat det taket du vil ha!

Har du noen spørsmål?

Vi kommer gjerne på en gratis befaring!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle